• Magdi Greff

Borítótervező pályázat


Tervezz könyvborítót! Szeretettel várok minden tehetséges alkotót!

Vegyetek rész a könyvkiadás egyik legizgalmasabb részében, és tervezzetek borítót ősszel megjelenő regényemhez!

Az eddig megjelent részleteket ide kattintva és ide kattintva olvashatjátok. A regény első munkacíme Helló, Belgium! volt, az Aranymosáson ezen a néven találhattok rá.

Az új cím: Húzós szerelem. Kérlek benneteket, hogy már ezzel tervezzetek!

Kicsit a történetről, azaz a fülszöveg:

"Réka kajakozik, és állatorvosi egyetemről álmodik, ám a szocializmus alatt egy dezertőr gyereke az utolsó, aki bejuthat egyetemre. Egyetlen esélye a sportösztöndíj, és egyetlen dobása egy verseny Belgiumban. A csapattal tart egy furcsa, örökké jegyzetelő fickó, és egy undok orosz versenyző. Képes lesz Réka megnyerni a versenyt, ahol a jövője a tét? Ha mindez még nem lenne elég, feltűnik a színen Szőke, egy vagány új sporttárs, de Ádám, a régi barát is másféle érdeklődést mutat. Melyikük a nagy szerelem? Réka izgalmas utazásra indul, ahol nem csak a vízen kell helyt állnia, de a szívügyekben is, mert nem minden az, aminek látszik, egy olyan korban, ahol minden szóra vigyázni kell."

Kiegészítő infók a tervezéshez:

- ez egy romantikus ifjúsági regény, ami még a múlt században, a nyolcvanas évek elején játszódik, és sportolók, pontosabban kajakosok a főszereplők,

- megjelenik benne a szocializmus mind a tárgyak (pl.: autók), mind az életérzés (pl.: zene), és egyéb apró részletek (pl.: kazettás magnó) vonatkozásában, - a főhősnő tizennyolc éves, hosszú barna hajú, barna szemű, az átlagnál kissé magasabb, sportolós alkatú, nem modell szépségű, de csinos, vagány lány, - a főhős húsz éves szőke punk, 5-6 centis taréjjal, aminek az első, hosszabb tincse gyakran a szemébe lóg, kék szeme feltűnően világos, amúgy jóképű, mindig szemtelen mosollyal az arcán, magas növésű és az oldalán egy viking tetkó húzódik, - a regény szeptemberben játszódik,

- a történetben szereplő jelképek: fekete notesz; hóvirág; kabala méretű csíkos hátú gyöngyzsák orrszarvú.

Technikai infók:

- a szerző: Greff Magdi, - a munkacím: Húzós szerelem,

- a regény a Kiadó Vörös pöttyös sorozatában fog megjelenni , - ne feledjétek, hogy mindenképp jogtiszta képeket használjatok, amit a Kiadó meg tud vásárolni (stockphoto).

Nyeremény és eredményhirdetés:

Ha minden pályázat beérkezik, kiválasztok egy nyertes, aki számomra a legkedvesebb. A nyertes egy dedikált példányt kap a regényből, cserébe a nagyszerű munkáért. A legjobb terveket Katona Ildikó kiadóvezető figyelmébe ajánlom, belőlük akár végleges borító is lehet. A végleges borítóról minden esetben a Könyvmolyképző Kiadó vezetője dönt. Határidő és leadás:

– a tervek leadási határideje 2017. július 30. (vasárnap) éjfél – a leadás módja: küldjétek el a képet üzenetben a facebook oldalamra! Jó tervezést! Várom az ötleteket!

#borítótervezés #újregény #Húzósszerelem #fülszöveg

127 views0 comments

Recent Posts

See All